contractenbeheer.

 

contractenbeheer.

Krijg meer inzicht in de contractuele afspraken en verlaag de exploitatie en of investeringskosten en……………………… vergeten contracten zouden wel eens extra geld kunnen kosten.

Weet U bv van onderstaande contracten de jaarlijkse kosten en de verval data?

 

  • Huurcontracten
  • Leasecontracten
  • Personeelscontracten
  • Detacheringscontracten
  • servicecontracten
  • telefoon en internet contracten
  • Onderhoudscontracten
  • Verzekeringscontracten
  • Huurcontracten
  • enz. enz.

Met behulp van het MS Excel rekenmodel contractbeheer heeft U direct inzicht in alle lopende contracten, de verval data en de eventuele besparingen bij contractwisseling.

 

Werkwijze:

Van alle soorten contracten die er bij U in omloop zijn maakt U in onderstaande lijst een contract ID aan

 

contractsoorten

U voert in het rekenmodel de ID code in kolom C wordt automatisch ingevuld. Voert de omschrijving en de betreffende contact personen. In kolom G plaatst U de kosten en U geeft aan of het kosten zijn per maand, kwartaal, half jaar of per jaar. Het rekenmodel plaatst de kosten in de juiste kolom. Ten slotte voert U de verval datum in kolom P in.  Het rekenmodel geeft 2 maanden voor de verval datums een rode arcering. U heeft nu een maand de tijd om elders te kijken en een maand voor de opzeg termijn. In kolom U kunt de de looptijd in dagen nog aflezen.zie voor verder uitleg bij de andere plaatjes

contractBeh2

Het rekenmodel dichtgevouwen

Om het overzicht wat kleiner te houden kun je een aantal kolommen dicht vouwen.

 

contractBeh1

Alternatieven voert U in de kolommen S en T in. Het rekenmodel  plaatst de bedragen in de juiste kolommen.

contractBeh3

 Onderaan het rekenmodel heeft U een overzicht van alle contracten per maand/kwartaal/half jaar/jaar in de oude situatie en kunt U de besparingen aflezen.

contractBehtotaal

Hieronder kunt U een schermvoorbeeld openen.

contractbehscherm

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Het Trika Rekenmodel Contractenbeheer is een geregistreerd rekenmodel. Is uitsluitend bestemd voor eigen gebruik, het mag niet door verkocht worden en of op een website ter download worden aangeboden.Het rekenmodel wordt uitgeleverd zonder paswoord en kunt U eventueel zelf nog aanpassen aan Uw eigen bedrijfssituatie. Een paswoord vrije versie is één eenmalige investering. Sla van het rekenmodel een reserve exemplaar op en U kunt hem ieder voor  jaar weer opnieuw aanmaken.

Meer info of bestellen via mailcontact

Bestelcode CB 004-2015                       Euro 9,80    geschikt voor alle versies van Ms Excel. (er zijn geen macro’s gebruikt)

 

lees ook:

LINK:  Contractbeheer in Excel prima idee, maar het kan beter.

 

Niet gevonden wat U zocht:

x