declaratie gewerkte uren / km in de thuiszorg

Declaratie gewerkte uren /km in de thuiszorg

Met onderstaand Ms Excel rekenmodel declaratie werkuren in de thuiszorg kunt U de uren noteren en de km, de onregelmatigheidstoeslag wordt automatisch voor U uitgerekend. Voor de kleinere zorgkantoren een simpele oplossing:

  • U verstrekt dit rekenmodel aan Uw medewerk(st)ers  als formulier voor werkuren- en kilometerregistratie.
  • De medewerk(st)ers slaan dit rekenmodel op als sjabloon
  • Iedere maand heeft men dan een declaratie model wat aan het eind van de maand moet worden gemaild naar het zorgkantoor.

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Hoe werkt het ongeveer:

Alleen de witte cellen mogen worden ingevuld. Bij opgeven van een datum wordt in een verborgen kolom het dagnummer uitgerekend. Het dagnummer wordt gebruikt voor de berekening van de juiste uren op de juiste dag, er wordt ook rekening gehouden met uren in de voor-nacht (U begint om 04:00 uur) en in de na-nacht (U werkt na 24:00 uur). In de eerste kolom kunt U met het cijfer 10 aangeven dat U op een feestdag werkt. Hieronder vindt U de werkwijze van invullen. einde dag geeft U op 24:00 Excel maakt er 0:00 van. Begin van de dienst 00:00 uur Excel laat de cel leeg

Dit rekenmodel wordt voor U op maat gemaakt: d.w.z. U kunt het gewenst aantal regels van het rekenmodel opgeven, U logo kan erin worden geplaatst.( uitlevering binnen 10 dagen)

Het rekenmodel  wordt uitsluitend op naam van de instelling/zorgkantoor aangemaakt . Als autorisatiesleutel wordt de postcode van het zorgkantoor gebruikt. Het rekenmodel is locatie gebonden d.w.z. als het is aangemaakt voor het zorgkantoor in Utrecht, mag het niet gebruikt worden op het zorgkantoor in Zwolle. In dit rekenmodel wordt een macro gebruikt. Het rekenmodel is weggeschreven als een xlsm bestand.

Dit rekenmodel wordt uitsluitend geleverd met cel bescherming waarvoor een paswoord is gebruikt, dit paswoord wordt niet vrijgegeven. De kosten bedragen 90 euro

 

Niet gevonden wat U zocht:

x