ah bonus ms excel bespaarmodule

ah bonus ms excel bespaarmodule

Met behulp van de ah bonus ms excel bespaarmodule kunt U werkelijk besparen op Uw boodschappen. Hoe het werkt leest U op deze webpagina en Uw eerste besparing heeft U al binnen: Deze ah bonus ms excel bespaarmodule kunt U op deze pagina gratis downloaden.

  • Het 2e product gratis of 2 halen 1 betalen U wilt graag Uw kasten vol, geen probleem. Dan gooit U deze ah bonus bespaar module gewoon weer weg.
  • Vindt U het ook zonde al die producten die U weg gooit omdat ze over de datum zijn.
  • Met minimaal 2 personen kunt U echt tot 50% besparen op de bonus aanbiedingen van Albert Heijn
  • U kunt er zelfs voor kiezen deze boodschappen thuis te laten bezorgen
  • U kunt het rekenmodel uiteraard ook gebruiken voor andere supermarkten met dit soort aanbiedingen

Hoe werkt dit rekenmodel:

lijst deelnemers:

U kunt tot 8 deelnemers in deze bespaarmodule laten deelnemen. Maar samen met Uw buurman of buurvrouw kan natuurlijk ook. Vul ook even Uw banknummer in. Afhankelijk wie de boodschappen gaat doen, daar moeten de andere deelnemers hun boodschappen aan betalen. Gaat Uw buurman pinnen, dan is het natuurlijk fijn dat U al aan hem heeft betaald.

Het aanmaken van de deelnemers boodschappenlijst voor de komende week

Als U bovenstaand lijstje compleet heeft ingevuld. Geeft U voor de komende week de deelnemers op in kolom B minimaal moeten dat er 2 zijn. Degene die de boodschappen doet krijgt een X in kolom A. Hierdoor wordt het nummer van zijn bankrekening zichtbaar.  Zodra U de boodschappenlijst(en) gaat invullen wordt per deelnemer het verschuldigde bedrag zichtbaar.

 

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

Iedere deelnemer kijkt in zijn AH bonus folder of op de website van AH: https://www.ah.nl/bonus welke boodschappen Hij/Zij zou willen kopen. Ieder product waar meerdere liefhebbers voor zijn plaatst U in onderstaande rekenmodules. U vindt er 3 verschillende

1 – Aanbiedingen  het 2e product gratis.

U neemt er geen 2 maar ieder neemt er 1 dan heeft U al 50% korting en loopt U geen risico iets dat over de datum is weg te hoeven gooien. Hoe meer Nederlanders dit gaan doen Hoe groter de magazijnvoorraden van de winkels worden, dan komen ze vanzelf vaker in de aanbieding. Zijn er 4 mensen voor dezelfde aanbieding dat plaatst U het product 2x op de lijst

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

2 – Aanbieding Het 2e product met korting

Bij een aanbieding met korting plaatst U het product in het 2e schema en U geeft de bruto prijs van de aanbieding op met het bijbehorend % korting . De korting wordt nu over het totaal berekend en verdeeld over de 2 kolommen met deelnemers

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

 

3 – Aanbieding 2 stuks voor  zoveel Euro

2 stuks samen delen, want wat doe je met 2 zakken wok groente of 2 grote netten met pers sinasappels

klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

In een verborgen gedeelte van het rekenmodel worden de kosten per deelnemer uitgerekend, deze kunt U bovenin aflezen. Per bespaar module ziet U onderaan direct de bruto en netto bedragen.

Het rekenmodel AH bonus bespaar kunt U gratis downloaden. U mag het niet verkopen. U mag het op andere website met  bronvermelding gratis ter download aanbieden. Het rekenmodel is voorzien van een paswoord dat niet wordt vrijgegeven.

Ik heb het rekenmodel ook getest met Open Office dit is een gratis office pakket

In voorbereiding is een bespaarmodule zoals hierboven echter uitsluitend voor producten 2 halen 1 betalen, waarbij U van meerdere supermarkten de producten kunt invullen waarbij U per supermarkt 1 boodschappenlijstje hebt. Waarbij je het boodschappen doen kunt verdelen onder de deelnemers.

Meer info via de contact pagina.