directe en indirecte uren registratie en jaaroverzicht

 

Rekenmodel Uren registratie in Ms Excel.

 

Directe en indirecte uren registratie en jaaroverzicht.

In de onderstaande tabel kun je allerlei verschillende soorten werkzaamheden opgeven. Indien gewenst kun je zelfs directe en indirecte kosten opgeven. De in het staatje vermelden omschrijvingen zijn slechts voorbeelden de inhoud kunt U zelf helemaal bepalen.  Deze tabel is gekoppeld aan de boekingslijst registratie uren. Een ideaal rekenmodel voor Uw tijdregistratie

Overzicht diversen kosten:

indirect3staatje

 

Boekingslijst registratie uren.  (direct en indirecte uren)

indirect1

 Iedere verrichte werkzaamheid boekt U op bovenstaande lijst. U geeft de datum op. U vermeld de klantnaam en het projectnummer van de klant. In de kolom uren id vult U het uren-id nummer in. (uit overzicht diversen kosten) Bij aantal uren geeft U het aantal uren op. Het uren id nummer zorgt er voor dat de uren verrekend worden als direct of indirecte uren. Door boven in de zwarte regel het projectnummer in te vullen worden de totalen uitgerekend.

indirect2

 

Hierboven ziet U project nummer 23 uitgefilterd in de bovenste regel vindt U de totalen. Deze vult U in het overzicht in.

Bent U startende ondernemer en heeft U voor het UWV een maandelijks overzicht nodig van alle uren die U in Uw onderneming werkzaam bent geweest gebruik dan de 2e optie filteren op maandnummer U krijgt dan de totale maanduren van alle directe en indirecte uren.

filtermaandproject

 

Jaar overzicht.

Bij afsluiten van een project neemt U de totalen over in het jaar overzicht.

indirect4overzicht

 

Bovenstaand overzicht kunt U gebruiken bij de facturatie. Per project kunt U een ander uurloon afspreken. U kunt overeengekomen zijn dat een bepaald percentage van de indirecte uren worden gefactureerd. Geheel onder aan dit schema vindt U de jaartotalen.  Het jaar overzicht zou U prima kunnen kunnen gebruiken om het urencriterium voor de belastingdienst aan te tonen.

De kosten voor dit rekenmodel bedragen 9,80 euro. Meer info via de contactpagina.

x