klachten verzamelformulier

 

Klachten verzamelformulier

Het Microsoft Excel klachten verzamelformulier nader bekeken.  en een gratis download

In een organisatie staan een aantal automaten: rookwaren, zoetwaren en dranken De automaten zijn door verschillende leveranciers geplaatst, deze worden door hun gevuld.
Het gebeurde regelmatig dat werknemers geld in de automaten stopten en er niets uit kwam.  Deze klachten werden door de dames aan de receptie in een schriftje bijgehouden. Zodra de betreffende leverancier kwam werden de klachten opgelost en kreeg men het geld  terug.
Dit was vaak een tijdrovend werkje. De leverancier kwam als het druk was, de bedragen moesten worden opgeteld en later weer worden uitbetaald aan de werknemers. Het verzoek was iets te bedenken zodat men er minder werk mee had.
Wij hebben een formulier ontwikkeld waar de leveranciers in staan met het nummer van de automaat.  Men vult het badge nummer van de medewerker in vervolgens wordt op het formulier aangegeven wat de klacht is, welke automaat en het geld bedrag.
Als de leverancier komt wordt het formulier gesorteerd op leverancier, uitgeprint en met een stapel enveloppen aan de leverancier gegeven. Deze vult de enveloppe met het verschuldigde bedrag en schrijft het badge nummer op de enveloppen.
De  leverancier krijgt het lijstje mee voor zijn administratie en de dames van de receptie maken het lijstje op de pc weer leeg en verdelen  de enveloppen.
Met dit lijstje wordt al weer enige tijd tot volle tevredenheid meegewerkt.
U kunt het hier downloaden: klachten-verzamel-formulier

x