kosten postorder bedrijf

 

Kosten postorder bedrijf   het rekenmodel postorderbedrijf kunt U gratis downloaden

Wehkamp een van de grotere postorderbedrijven: Op internet vonden we het volgende bericht:

Graag wil ik als manager Public Relations van Wehkamp, even reageren op dit bericht. Wehkamp handelt conform de Wet op de Financiële Dienstverlening. Voor alle aangegane verplichtingen geldt een kredietvergoeding gebaseerd op de wettelijke rente + 12% kredietvergoeding. Gezien het feit dat de wettelijke rente m.i.v. januari verhoogd is van 4 naar 6%, staat Wehkamp dus volledig in haar recht met een kredietvergoedingspercentage van 18%. Joke Vrolijk Wehkamp bv

Bijkomende kosten: Bij Uw uitstaand saldo worden maandelijks de bezorgkosten bijgeschreven. Betaal Garant verzekering 1% van het openstaande saldo.

Van de website van Wehkamp:

Je openstaande saldo kwijtschelden

Niets is zeker. Je kunt ziek worden, betrokken raken bij een ongeval, je baan verliezen… In deze situaties zit je natuurlijk niet op extra stress te wachten zoals het afbetalen van openstaande rekeningen. Wehkamp Betaal Garant biedt uitkomst. In de volgende gevallen wordt het resterende verschuldigde bedrag van het uitstaande saldo kwijtgescholden:

  • Als je meer dan 90 dagen ziek bent of arbeidsongeschikt raakt
  • Als je onvrijwillig je baan verliest en langer dan 90 dagen werkloos blijft
  • Als je een ernstige ziekte krijgt, zoals een hart- of herseninfarct of kanker
  • Als je door een ongeval langer dan 30 dagen in het ziekenhuis ligt
  • Als je komt te overlijden

Wil je Wehkamp Betaal Garant afsluiten? Voor 1% van het uitstaande saldo bij Wehkamp.nl ben je verzekerd van het kwijtschelden van je betalingsverplichtingen bij Wehkamp.nl. De premie betaal je tegelijkertijd met de termijnbetaling. Heb je geen uitstaand saldo dan betaal je ook geen premie. En wil je de verzekering stopzetten dan kan dit dagelijks zonder boeterente of een opzegperiode. Deze verzekering is erg kostbaar als U ons Wehkamp rekenmodel gaat gebruiken krijgt U een duidelijk inzicht van de extra kosten en de langere looptijd van Uw aankoopkrediet.

Het Wehkamp rekenmodel

Met behulp van het rekenmodel Wehkamp heeft U inzicht in de werkelijke kosten van Uw rekening bij Wehkamp.

Het Wehkamp betalingsoverzicht. U vult het kredietpercentage door Wehkamp gehanteerd in. De betaal garant verzekering kost 1% van het openstaande saldo. Indien U hier nee invult wordt deze uiteraard niet geteld. In het onderstaande overzicht kunt U zien wat deze garantie U kost. Vul Uw saldo van het laatste rekening overzicht in en geeft het verschuldigde betalingsbedrag op. Onderaan in dit overzicht kunt u direct zien wat aan rente betaald, de eventuele extra kosten het het bedrag dat U aflost. In het onderstaande overzicht Kunt U het krediet per maand bekijken en kunt U de looptijd aflezen. Doet U een extra betaling dan ziet U direct wat dat met de looptijd doet.

In de gele kolom “bedrag betaling” is ieder betaling gelijk aan de bovenstaande betaling U kunt per maand het bedrag aanpassen en de resultaten van de looptijd bekijken. Uw kosten kunt U boven aflezen Indien U de betaal garantie verzekering niet gebruikt zult U per maand meer aflossen en daardoor zal het totaal aan rente kosten ook minder zijn

Het rekenmodel Wehkamp is intellectueel eigendom van de eigenaar van https://excel-spreadsheet.nl  het is daarom beschermd met een paswoord. Het is echter compleet te gebruiken zoals het hier op de website staat. U kunt aan de opmaak en de formule opbouw niets veranderen. Het paswoord wordt niet vrijgegeven. U kunt het rekenmodel-wehkamp gratis downloaden en gebruiken. Plaatsing op een website is alleen toegestaan met bronvermelding.