print tips

 

Print tips.

Excel werkbladen uitprinten een korte en duidelijke uitleg met schermvoorbeelden.        Via het menu Pagina instellingen krijgt U onderstaand keuze scherm te zien.                   D.m.v. de tabjes kunt U de instellingen van de pagina’s veranderen. De afdruk marges instellen. Kop en voetteksten instellen en bij het tabjes blad diversen instellingen voor U blad bepalen.

 

Het papier liggen of staand afdrukken spreekt voor zich zelf. TIP:Door het percentage in te stellen kunt U Uw werk passend maken op een A4-tje controleer het met afdrukvoorbeeld
Als klad even 2 pagina’s op 1 A4-tje maakt het geheel wel erg klein maar is soms wel makkelijk

Als je geen kop en voettekst gebruikt kun je ruimte winnen om deze op 0 te zetten.
TIP: Centreren op het papier geeft een brief of document een wat netter aanzien.

Afdrukbereik: Soms wil je van een document een gedeelte er boven of er onder niet uitprinten. Door hier in het witte vak te klikken kun je met je muis het gedeelte selecteren wat moet worden uitgeprint.
TIP:Rijen / kolommen op elke pagina: U heeft een lijst van meerdere pagina’s, door in het witte vak te klikken kunt U de bovenste regels of de voorste kolommen op iedere pagina laten afdrukken. Afdrukken en pagina volgorde spreekt voor zich en wordt hier niet verder besproken.

 

x