Spaarkas ms Excel Trika® rekenmodel

Spaarkas Ms Excel Trika  ® rekenmodel.

Deelnemers overzicht.

Op het tabblad deelnemers overzicht kunt U tot 120 deelnemers vermelden. U mag alleen kolom C invullen. Alle blauw gekleurde kolommen zijn berekende velden. De gegevens in kolommen D t/m H worden opgehaald uit het tabblad spaarkas administratie. In kolom J4 kunt U een boete bedrag invullen als niet of te weinig wordt gespaard.

Dit rekenmodel is geschikt tot 120 deelnemers.

Het tabblad Spaarkas Administratie:

Het tabblad administratie wordt geheel automatisch voor U ingericht zodra U op het tabblad deelnemers overzicht kolom C heeft ingevuld. U heeft de beschikking over 53 weken met elk 120 deelnemers.  Werkwijze: Per week vult U de datum in wanneer U de Spaarkas opmaakt. Per deelnemer vult U per week het gespaarde bedrag in kolom F in. Als er niet of te weinig gespaard is plaatst U een X in kolom G. Alle bedragen worden direct doorgeteld op het tabblad deelnemers overzicht. Ook wordt automatisch administratie gehouden van eventuele boetes

Het tabblad Spaarkas administratie heeft 53 weken met elk 120 deelnemers plaatsen. Als U een blanco kopie bewaard kunt U dit rekenmodel ieder jaar weer opnieuw gebruiken

Specificatie per deelnemer:

Per deelnemer is een specificatie aan te maken. U hoeft slecht het deelnemersnummer in te vullen in cel B9. Het bovenste deel kunt U vullen met Uw eigen logo. In het blauwe gedeelte direct onder het logo vindt U de totalen. In het lichtblauw gedeelte vindt U de specificatie per week.

U kunt de specificatie per deelnemer ook gebruiken als kwitantie bij uitkering van de spaarkas.

Dit rekenmodel is voorzien van cel bescherming met paswoord, U kunt geen formules beschadigen. Dit rekenmodel is geregistreerd als Ms Excel Trika ® rekenmodel spaarkas. U mag het niet te koop of op een website ter download aanbieden. Als autorisatie sleutel is Uw postcode nodig. Indien U een logo bij Uw bestelling mee zend wordt dat gratis in de specificatie deelnemers geplaatst.

Bestelcode TrikaSpaarkas2021 de kosten zijn 18,50 euro

x