Trika rekenmodel code geheimtaal

Trika rekenmodel code geheimtaal. geheimschrift met behulp van Excel

 

Soms zit je wel eens op een contact-site of een website waar 1 van de regels zijn; dat je geen mailadres of 06 nummer op het forum mag plaatsen, een script zal je zelfs blokkeren. Bij het gebruik van een @ of  http://www  wordt je direct geblokkeerd. Om contact te hebben met andere leden op de website moet je minuten of punten kopen, dit alles omdat de betreffende website geld wil verdienen aan onderlinge contacten via iDEAL wordt je veel geld uit de zak geklopt.

  • Hier is de oplossing, via 1 betaald contact (meestal is de eerste gratis) laat je de persoon waarmee je contact wil hebben, op internet zoeken naar: Trika rekenmodel code geheimtaal en spreek samen dezelfde pincode af. 
  • Nog 1x een betaald contactje met code van je 06 nummer of je mailadres, hou het kort dan valt het niet op
  • Het speciaal script  dat onderzoekt op 06 nummers of @@ worden gebruikt zal ze niet vinden.
  • Het hieronder besproken rekenmodel mag je hier ook gratis downloaden.

Het bovenste deel is voor de verzender. In het licht gekleurde deel vul dat gene in wat gecodeerd moet worden dat kan een mailaders zijn of een 06 nummer. In de kolom uiterst rechts vindt je alle tekens die je kunt gebruiken. Het geen je bovenin in typte wordt omrekent naar de codes in het onderste deel. Het onderste deel (lichtblauw) plaatst je op het forum. Je contact persoon die je op dit rekenmodel hebt gewezen hoeft alleen maar de code in te vullen in zijn gedeelte plus de afgesproken pincode  De pincode gaat tot 1000.

code1

Het onderste deel is voor de ontvanger  kopieer de codes in het licht gekleurde gedeelte onder in het rekenmodel, als je de pincode hebt ingevoerd kun je in het onderste gedeelte de juiste tekst aflezen

code 2

Schermafbeelding van het rekenmodel, klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

code schermvoorbeeld
klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

 Gratis download. Trika rekenmodel code geheimtaal

.