Verhuurbeheer met Excel

Verhuurbeheer met Ms. Excel.

Software voor verhuur is er in vele soorten, vindt maar eens een verhuurprogramma wat 100% aan Uw wensen voldoet en dan ook nog betaalbaar is. Indien U aanpassingen wenst kost U dat vaak een hoog uurloon.

  • Is het betreffende verhuurprogramma een eenmalige uitgave of moet U er ook nog jaarlijks een bedrag aan fee voor betalen.
  • Of kiest U voor een online pakket waarvoor U maandelijks contributie moet betalen.
  • Bent U eigenaar van de gegevens die U online plaatst.
  • Kunt U de gegevens ook downloaden als U over wilt schakelen naar iets anders.
  • Informeer ook eens over het uurtarief als U in de toekomst aanpassingen wenst.

Toen ik in de 80-er jaren met Multiplan startte (de voorloper van Excel) ben ik begonnen om mijn btw administratie zelf te gaan doen via en door mij ontwikkeld kas- bankboekje. Na al die jaren (met de nodige updates) werkt het nog steeds voortreffelijk. Later maakte ik mijn eigen voorraad systeem.

Nu bijna 35 jaar later heb ik het nodige ontwikkeld in Excel, veel ervan vindt U op de 145 pagina’s op deze website . Zo heb ik in 2013 op aanvraag ook eens een stukje software ontwikkeld met Microsoft Excel voor de verhuur van steigers. Inmiddels heb ik op het gebied van verhuurprogramma meerdere rekenmodellen ontwikkeld. alle zijn betaalbaar en eenmalige uitgaves. Ieder model wordt geleverd met cel bescherming zonder paswoord. Zodat U het eventueel zelf nog verder aan Uw wensen kunt aanpassen.

Voor de verhuur van Huizen en kamers

 

Voor de verhuur van Uw vakantiehuis / vakantiehuizen:

verhuur allerlei materialen:

 

Uitleen allerlei

 

x